Bëhu shofer shpërndarjesh dhe fito para

Plotëso formularin për të filluar me shpërndarjet

Rreth teje

Ku dhe si do të bësh shpërndarje?

Pyetje të shpeshta

  • Duhet të jesh të paktën 18 vjeç, të kesh një leje të vlefshme pune dhe të kesh një smartfon (iOS ose Android) për të filluar me shpërndarjet. Nuk duhet të kesh përvojë në shpërndarje!

    Mund të të duhen leje dhe sigurime të tjera të detyrueshme në varësi nëse do të bësh shpërndarje me makinë, motoçikletë, biçikletë ose me këmbë.

  • Zakonisht nuk duhen më shumë se 30 minuta për të plotësuar formularin e regjistrimit dhe për të ngarkuar dokumentet.

    Pasi të regjistrohesh, profili yt do të vërtetohet për arsye sigurie. Nëse je verifikuar, je gati të marrësh materialin tënd dhe të shkarkosh aplikacionin Courier.

  • Fitimet e tua do të transferohen në llogarinë bankare që ke dhënë kur je regjistruar në Glovo.

    Fitimet e tua do të transferohen në llogarinë tënde bankare në fillim të periudhës së faturimit. Transferimi mund të zgjasë deri në 2 deri në 3 ditë pune për t'u përpunuar në varësi të llogarisë sate bankare.

  • Si shofer shpërndarjesh në Glovo, provon lirinë e vendimmarrjes; mund të vendosësh orarin tënd dhe të bësh shpërndarje kur të jetë e përshtatshme për ty. Qoftë një orë në ditë, vetëm gjatë fundjavave apo 6 ditë në javë, je ti që vendos.